Kto je virtuálna asistentka a aké sú jej výhody?

Virtuálna asistentka je nezávislá, samostatne zárobková osoba, ktorá sa špecializuje na poskytovanie služieb na diaľku. Vyber služieb, ktoré poskytuje, záleží od jej kvalifikácie, či praxe. Môže ísť o prácu v administratíve, grafické práce, či plánovanie a organizovanie pracovných ciest, či teambuildingov. 

Aké úlohy delegovať na virtuálnu asistentku?

Premýšľate nad tým, že začnete spoluprácu s virtuálnou asistentku, alebo ste už aj začali a neviete aké úlohy na ňu delegovať? Čitajte ďalej a nájdete návod ako určiť, ktoré úlohy sú vhodné, aby za Vás začala robiť virtuálna asistentka. Pýtate sa, čo z toho budete mať vy? Ostane Vám viac času, na doležité úlohy, ktoré Vám zarábajú najviac peňazí.

Ako pripraviť zaujímavú prezentáciu?

 

Tvorba prezentácie nie je len o vytváraní snímok. Je to proces, ktorý zahŕňa aj dôkladnú prípravu, porozumenie svojmu publiku, upravenie obsahu a cvičenie prezentovania. Dobrá prezentácia sa začína dlho pred samotným vystúpením. Tieto fakty vám môžu pomôcť lepšie porozumieť procesu tvorby prezentácií a umožniť vám vytvoriť ešte pútavejšiu a účinnejšiu prezentáciu pre vaše publikum.